Mart 2024 Gurulize Güncellemeleri

Mart 2024 Gurulize Güncellemeleri

Admin Paneldeki Güncellemeler
  1. Uzman Kayıt Ol Seçeneği: Admin paneldeki bu özellik sayesinde uzmanlar, platformunuza kendileri kayıt olabilecekler. Admin panelde Onaysız sekmesinden platformunuzda hizmet vermek için kayıt olan uzmanların bilgilerini görüntüleyebilir, uygun bulduğunuz takdirde tek tuşla uzmanın platformdan hizmet vermesini sağlayabilirsiniz. Bu özellikle beraber uzmanlara tanıdığınız haklarla uzmanlarınız kendi panellerini yönetebilir. Bu ayarı admin panelden açmazsanız, hiçbir zaman Kayıt Ol seçeneği görünmez. 
İzlenecek Adımlar: Admin panelde Hizmetler>Uzmanlar>Ayarlar sekmesindeki Uzmanlar Kayıt Olabilsin özelliğini aktive edin. Uzman ayarları kısmından, uzmanlarınızın panellerinde erişebilecekleri bilgileri kontrol edebilirsiniz.

Uzman Paneldeki Güncellemeler
  1. Google Hesabı ile Giriş: Uzman kayıt özelliğine ek olarak yeni güncelleme ile uzmanlar Google hesaplarını kullanarak da giriş yapabilecekler. Bu özelliğin kullanılması için admin panelde Google ile Kayıt seçeneğinin aktive edilmiş olması gerekir. 
İzlenecek Adımlar: Admin panelde İçerikler>Ayarlar>Sign Up Seçenekleri sekmesinden Google Sign Up özelliğini aktive edin ve istenen Google Client ID ve Google Secret Key bilgilerini girin. 
  1. Geliştirilmiş Takvim: Yeni takvim ile uzman paneldeki Takvimim sekmesinden saat diliminizi seçerek randevu ekleyebilecek, çalışma saatlerinizi haftalık veya özel olarak ayarlayabilecek, uygun olmadığınız saatler için zaman bloku ekleyebilecek ve randevularınızı Takvimim>Listele sekmesinden düzenleyebileceksiniz.
İzlenecek Adımlar: Takvimim menüsünden tüm takviminizi kontrol edebilirsiniz, Takvimim>Listele seçeneğiyle gelişmiş takvim özelliklerini ve randevularınızı düzenleyebilirsiniz.
  1. Google Calender Senkronizasyonu: Artık tüm takviminizi uzman panelinizden takip etmek mümkün. Google Calender senkronizasyonu ile tüm takvimlerinizi tek bir ekrandan kontrol edebilirsiniz. 
İzlenecek Adımlar: Takvimlerinizi senkronize etmek için buradaki adımları takip edin, ardından buradaki adımları izleyerek uzman panelde aktifleştirin ve tüm takviminizi tek bir ekrandan yönetmenin kolaylığını deneyin.
  1. Randevu Anlık Mesaj Bildirimi: Uzman panelden oluşturduğunuz randevuların bildirimleri danışanlarınıza e-posta ve SMS bildirimleri dışında platformdan anlık mesaj olarak da gönderiliyor. Bu sayede randevunuzla ilgili detayların gözden kaçmaması sağlanıyor.
İzlenecek Adımlar: Uzman panelinizden bir randevu ekledikten sonra Anlık Mesajlaşma sekmesine giderek randevu detaylarınızın danışanınıza gönderildiğini görüntüleyebilir, dilerseniz farklı mesajlar da gönderebilirsiniz.

    • Related Articles

    • Ocak 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Zoom Entegrasyonu: Gurulize platformunuz ile çoklu katılımcılı görüntülü görüşmeler yapmak artık mümkün. Buradaki adımları takip ederek randevularınızda Zoom entegrasyonunu kullanabilirsiniz. İzlenecek Adımlar: Admin ...
    • Şubat 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Çalışma Saatleri Raporu: Birden fazla uzmanın hizmet verdiği platformunuzda, uzmanların takvimlerinde işaretledikleri çalışma saatlerini admin panelden kolayca takip edebilirsiniz. Bu raporda uzman bazlı filtreleme ...
    • Nisan 2024: Yeni Expert Panel İle Admin Panelde Neler Değişti?

      Hizmetler - Uzmanlar Sayfası Güncellemeleri 1. "Hizmetler-Uzmanlar" sayfasına onay süreci eklendi. Admin paneldeki onay süreci sayesinde uzmanların kendi kendine kayıt olabilmesi özelliği eklendi. Admin paneldeki bu onay süreci sayesinde onaylanan ...
    • Eylül 2024-Admin Panel Kullanım Deneyimi(UX) Güncellemesi

      Gurulize admin panel, platformunuzu kolayca ve hızlıca yönetebilmeniz için yeniden tasarlandı. Admin paneldeki başlıklar ve ayarların hepsi kolayca ulaşabileceğiniz şekilde düzenlendi. Sol menüde bulunan "Anasayfa - Hızlı Kurulum Sihirbazı - Raporlar ...