Google Calendar Entegrasyonu

Google Calendar Entegrasyonu

Admin Panel'e Giriş Yapın: İlk adım olarak, yönetici paneline giriş yapın.

Ayarları Açın: Yönetici panelinizde "İçerikler" bölümünü açın ve ardından "Ayarlar" / "Dış Servis Ayarları" seçeneği seçin.

Google Calendar Ayarlarına Girin: Dış servisler bölümü altında, "Google Calendar" seçeneği bulun.

Client ID ve Client Secret Key Girin: Google Calendar entegrasyonunu başlatmak için "Client ID" ve "Client Secret Key" gibi gerekli bilgileri ilgili alanlara girin.

Google Calendar Modülünü Aktifleştirin: Bilgileri girdikten sonra, Google Calendar modülünü etkinleştirin.

Değişiklikleri Kaydedin: Girdiğiniz bilgiler ve ayarlar doğru görünüyorsa, önce "Güncelle" düğmesine tıklayarak değişiklikleri kaydedin.

Değişiklikleri Uygulayın: Değişiklikleri kaydettikten sonra, işlemi tamamlamak için "Değişiklikleri Uygula" düğmesine tıklayın.






    • Related Articles

    • Google Calendar API Oluşturma

      Google Calendar API'yi platformunuza entegre etmek ve "Client ID" ile "Client Secret Key" oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Google Cloud Console'a Giriş Yapın: İlk adım olarak, Gmail hesabınızla Google Cloud Console'a giriş yapın. ...
    • Google Calendar'ı Uzman Panelinde Aktifleştirme

      Uzman Paneline Giriş Yapın: İlk adım olarak, Uzman Paneli'ne giriş yapın. Randevular Bölümüne Girin: Uzman Paneli'nde, "Randevular" bölümüne girin. Takvimim Butonuna Tıklayın: "Randevular" sayfasına girdikten sonra, "Takvimim" butonuna tıklayın. ...
    • Mobil Uygulama Oluşturma

      Platformunuza at mobil uygulamayı "Abb" formatında oluşturup. Google Developer hesabınızla Google Play de yayımlayabilirsiniz. Apk Oluştur: Uygulama oluşturulup download edilir.
    • Sign Up Seçenekleri

      Platformunuza facebook ve google hesabıyla üye olunabilir. Bunun için "Facebook Develepor" ya da "Google Developer" hesabınızla oluşturacağınız ID ve Key leri ilgili alanlara girerek aktif hale getirebilirsiniz.
    • Dış Servis Ayarları

      Platformunuzun e mail bildirimlerini gönderebilmesi için "SMTP" (Bilgilerini) ayarlarını yapabildiğiniz ve Platformunuz da "Javascript" ile inline kod yazabileceğiniz bölümdür. Genel Javascript (HEAD): Javascript inline kodlarının yazılacağı alan. ...