WEBRTC Sunucusu Nedir?

WEBRTC Sunucusu Nedir?

WEBRTC Sunucusu Google tarafından geliştirilmiş ve diğer bütün tarayıcılar tarafından kabul görerek desteklenen ,ses ve görüntü aktarımı sağlayan bir teknolojidir.

Uygulamalarımız Google'ın görüntülü aramalar için son teknolojisi  kullanılarak Gurulize ekibi tarafından geliştirilmiştir.

Bu yapı, en popüler tarayıcılarla entegre edilmiştir. Böylece son kullanıcıların cihazlarına herhangi bir şey yüklemesine gerek kalmaz.

Yardıma mi ihtiyacınız var ?

Gurulize, e-danışmanlık profesyonellerine e-danışmanlık işini oluşturma sürecindeki her adımında yardımcı olmak için tasarlanmış çeşitli destek kaynakları sunar.Mevcut destek kaynakları hakkında daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezi'mizi ziyaret etmeye devam edebilirsiniz.

    • Related Articles

    • Gurulize Click2Call Sunucusu Nedir?

      Gurulize Click2Call Sunucusu, Gurulize ekibi tarafından geliştirilen ve dünyadaki tüm Gsm operatörlerine bağlanabilen güçlü bir sunucu uygulamasıdır. Gurulize Click2Call Sunucusu, müşteriyi kendi GSM operatörü üzerinden standart bir GSM numarası ile ...
    • Gurulize Video API Dökümantasyonu

      Gurulize'ın sunduğu tüm hizmetleri kullanmanın yanı sıra, dilerseniz sadece Gurulize Video API özelliğini kullanarak mevcut uygulamanıza entegre edebilirsiniz. Method: Get https://webrtc.gurulize.com/webrtc-meeting/room/create Parametreler ...