Ocak 2024 Gurulize Güncellemeleri

Ocak 2024 Gurulize Güncellemeleri

Admin Paneldeki Güncellemeler

  1. Zoom Entegrasyonu: Gurulize platformunuz ile çoklu katılımcılı görüntülü görüşmeler yapmak artık mümkün. Buradaki adımları takip ederek randevularınızda Zoom entegrasyonunu kullanabilirsiniz.
      İzlenecek Adımlar: Admin panelde; Hizmetler>Uzmanlar>Ayarlar sekmesinden Zoom Aktif seçeneğini aktif ederek Zoom İstemci Kimliği ve Güvenlik Anahtarı bilgilerini giriniz ve uzman panelinizde Zoom hesabınızı aktive edin.

  1. Öne Çıkan Yorumlar: Anasayfanızda uzmanlarınıza yapılan yorumları kullanıcılarınıza göstererek uzman seçimini kolay hale getirebilirsiniz.
      İzlenecek Adımlar: Admin panelde İçerikler>Anasayfa/Bölümler>Öne Çıkan Yorumlar adımlarını izleyerek bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz.

Uzman Paneldeki Güncellemeler

  1. Blog Ekleme: Uzman panelinize giriş yaptıktan sonra Blog sekmesinden Ekle butonuna tıklayarak yeni blog yazılarınızı kolayca platforma ekleyebilirsiniz. Uzmanların blog ekleyebilmesi için Admin panelden bazı izinler verilmelidir.
      İzlenecek Adımlar: Admin panelden İçerikler>Blog>Ayarlar adımlarını izleyerek "Agentlar yazabilir" ve "Yazılar onaylanmadan yayınlansın" ayarları açılmalıdır.

  1. Raporlar: Uzman paneline eklenen Raporlar sekmesinden, Görüşme Detay ve Kredi Satış Detay raporlarıyla kullanıcı bazlı raporlarınızı görüntüleyebilir, dilerseniz Excel formatında bilgisayarınıza indirerek istatistiklerinizi kolayca takip edebilirsiniz.


    • Related Articles

    • Mart 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Uzman Kayıt Ol Seçeneği: Admin paneldeki bu özellik sayesinde uzmanlar, platformunuza kendileri kayıt olabilecekler. Admin panelde Onaysız sekmesinden platformunuzda hizmet vermek için kayıt olan uzmanların bilgilerini ...
    • Şubat 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Çalışma Saatleri Raporu: Birden fazla uzmanın hizmet verdiği platformunuzda, uzmanların takvimlerinde işaretledikleri çalışma saatlerini admin panelden kolayca takip edebilirsiniz. Bu raporda uzman bazlı filtreleme ...
    • Nisan 2024: Yeni Expert Panel İle Admin Panelde Neler Değişti?

      Hizmetler - Uzmanlar Sayfası Güncellemeleri 1. "Hizmetler-Uzmanlar" sayfasına onay süreci eklendi. Admin paneldeki onay süreci sayesinde uzmanların kendi kendine kayıt olabilmesi özelliği eklendi. Admin paneldeki bu onay süreci sayesinde onaylanan ...
    • Eylül 2024-Admin Panel Kullanım Deneyimi(UX) Güncellemesi

      Gurulize admin panel, platformunuzu kolayca ve hızlıca yönetebilmeniz için yeniden tasarlandı. Admin paneldeki başlıklar ve ayarların hepsi kolayca ulaşabileceğiniz şekilde düzenlendi. Sol menüde bulunan "Anasayfa - Hızlı Kurulum Sihirbazı - Raporlar ...