Kampanya Tipleri

Kampanya Tipleri Nelerdir?

Kullanıcılarınız için platformunuzda yararlanabilecekleri kampanyalar oluşturabilirsiniz. Nasıl kampanya oluşturabileceğinizi görmek için Nasıl Kampanya Oluştururum makalesini inceleyebilirsiniz.

      Kampanya oluştururken tercih edebileceğiniz farklı kampanya tipleri vardır:
  1. Yeni Üyelere Hediye Kredi: Her yeni üye olan kullanıcıya 1 defaya mahsus istediğiniz kadar kredi hediye olarak verilir.
  2. Yeni Üyelere Hediye Kredi (Facebook): Her yeni üye olan kullanıcıya 1 kereye özel istediğiniz kadar kredi hediye olarak verilir, mail adresine Facebook Api üzerinden erişim izni veren kullanıcıları kapsar.
  3. Genel Kredili Paket İndirim Kampanyası: Sistem bazında tüm kredili paketlere belli bir oranda indirim yapan kampanyadır.
  4. Paket Bazlı Kredili Paket İndirim Kampanyası: Seçilen kredili paketlere paket bazında belli bir oranda veya sabit değerde indirim yapan kampanyadır.
  5. Mail Onayına Kredi Hediyesi: Daha önceden mail onaylama işlemi yapmamış, ilk defa mail onayı yapacak tüm kullanıcıları kapsar. Eğer bu kampanya yapılır ise; "Facebook ile üye olanlara hediye" tipini ayrıca vermeye gerek yoktur. Facebook ile signup yapanlar ve emailini paylaşanlar, zaten, emaili doğrulanmış sayılır ve bu kampanya tipindeki hediyeden faydalanacaktır.
  6. Mail Onayına Kredi Hediyesi (Üyelik Tarihine Göre): Daha önceden mail onaylama işlemi yapmamış, ilk defa mail onayı yapacak ve belli bir zaman önce üye olmuş tüm kullanıcıları kapsar. Eğer bu kampanya yapılır ise; "Facebook ile üye olanlara hediye" tipini ayrıca vermeye gerek yoktur. Facebook ile signup yapanlar ve emailini paylaşanlar, zaten, emaili doğrulanmış sayılır ve bu kampanya tipindeki hediyeden faydalanacaktır.
  7. Telefon Onayına Kredi Hediyesi: Daha önceden telefon numarası doğrulama işlemi yapmamış, ilk defa telefon doğrulaması yapacak tüm kullanıcıları kapsar.
  8. Telefon Onayına Kredi Hediyesi (Üyelik Tarihine Göre): Daha önceden telefon numarası doğrulama işlemi yapmamış, ilk defa telefon doğrulaması yapacak ve belli bir zaman önce üye olmuş tüm kullanıcıları kapsar.
  9. Yeni Üyelere Hediye Kredi (Google): Her yeni üye olan kullanıcıya 1 kereye özel istediğiniz kadar hediye olarak verilir, mail adresine Google Api üzerinden erişim izni veren kullanıcıları kapsar.
  10. Davet Programı Kupon: Üyeleriniz, arkadaşlarını platforma davet ettiklerinde, kampanya kapsamında ücretsiz kredi veya indirim kazanabilirler.

    • Related Articles

    • Nasıl Kampanya Oluştururum?

      Kullanıcılarınız için platformunuzdan yararlanabilecekleri kampanyalar oluşturabilirsiniz. Oluşturabileceğiniz kampanya tiplerini incelemek için Kampanya Tipleri Nelerdir? makalesini inceleyebilirsiniz. Admin panelinize giriş yapın. Sol menüden ...
    • Platform İçin Uygun Banner Görseli Nasıl Hazırlanır?

      Platformunuzda ziyaretçilerinizi ilk karşılayacak görsel olan banner görseli oldukça önemlidir. Bu bölümde, ziyaretçilerin ilgisini çekecek ve platformunuzu tanıtan etkili bir görsel ile birlikte hizmetlerinizi detaylı bir şekilde anlatan, akılda ...
    • Platforma Eklenecek Uygun Logo Nasıl Hazırlanır?

      Logo tasarımı, bir markanın kimliğini ve değerlerini görsel olarak ifade eden önemli bir süreçtir. Etkili bir logo tasarımı için aşağıdaki unsurlara dikkat etmeniz önemlidir, Basitlik: İyi bir logo basit olmalıdır. Karmaşık tasarımlar yerine, ...
    • Yaptığım Randevu ve Kredi Satışlarının Raporunu Nasıl Görüntüleyebilirim?

      Kullanıcılarınızdan aldığınız randevu ve kredi satış ödemelerinin ve başarısız olan ödemelerin raporunu görüntüleyebilirsiniz. Admin panelinize giriş yapın. Sol menüden Raporlar menüsünü açın. Kredi/Satış alanını seçin. Açılan sayfada Kredi/Satış ...