Kampanya Tipleri

Kampanya Oluşturma / Kampanya Tipleri

Platfomunuzda bir kampanya oluşturmak için önce      Yeni        butonuna basılır. Açılan pencerede kampanya tipi seçilir.



  1. Yeni Üyelere Hediye Kredi: Her yeni üye olan kullanıcıya 1 kereye mahsus x kredi hediye olarak verilir.
  2. Yeni Üyelere Hediye Kredi (Facebook): Her yeni üye olan kullanıcıya 1 kereye mahsus x kredi hediye olarak verilir,mail adresine facebook api üzerinden erişime izin veren kullanıcıları kapsar.
  3. Genel Kredili Paket İndirim Kampanyası : Sistem bazında tüm kredili paketlere belli bir oranda indirim yapan kampanyadır
  4. Paket Bazlı Kredili Paket İndirim Kampanyası: Seçilen kredili paketlere paket bazında belli bir oranda veya sabit değerde indirim yapan kampanyadır.
  5. Mail Onayına Kredi Hediyesi: Daha önceden mail onaylama işlemi yapmamış ilk defa mail onayı yapacak tüm kullanıcıları kapsar. Gerçek amaç o değil ise; "Facebook ile uye olanlara hediye" tipini ayrıca vermeye gerek yoktur. FB ile signup yapanlar ve emailini paylaşanlar, zaten, emaili doğrulanmış sayılır ve bu kampanya tipindeki hediyeden faydalanacaktır.
  6. Mail Onayına Kredi Hediyesi (Üyelik Tarihine Göre): Daha önceden mail onaylama işlemi yapmamış ilk defa mail onayı yapacak ve belli bir zaman önce üye olmuş tüm kullanıcıları kapsar. Gerçek amaç o değil ise; "Facebook ile uye olanlara hediye" tipini ayrıca vermeye gerek yoktur. FB ile signup yapanlar ve emailini paylaşanlar, zaten, emaili doğrulanmış sayılır ve bu kampanya tipindeki hediyeden faydalanacaktır.
  7. Telefon Onayına Kredi Hediyesi: Daha önceden telefon onaylama işlemi yapmamış ilk defa telefon onayı yapacak tüm kullanıcıları kapsar.
  8. Telefon Onayına Kredi Hediyesi (Üyelik Tarihine Göre): Daha önceden telefon onaylama işlemi yapmamış ilk defa telefon onayı yapacak ve belli bir zaman önce üye olmuş tüm kullanıcıları kapsar.
  9. Yeni Üyelere Hediye Kredi (Google): Her yeni üye olan kullanıcıya 1 kereye mahsus x kredi hediye olarak verilir,mail adresine google api üzerinden erişime izin veren kullanıcıları kapsar.

    • Related Articles

    • Kampanya Oluşturma

      Kampanya tipini belirledikten sonra açılan sayfada yer istenilen bilgilerin girişi sağlanır. Başlık: Kampanya Başlığı (Kampanya yönetim sayfasında görülecek adı) Açıklama: Kampanyanın içeriğine dair bilgi. Başlangıç Tarihi: Kampanyanın başlanacağı ...
    • Kupon Oluşturma

      Platformunuz da kullanılmak üzere indirim ya da hediye kuponları oluşturabilirsiniz. Bunun için Ekle butonuna basıp açılan sayfada istenilen alanlar girilerek kupon oluşturulur. Kupon Adı: Kupona verilecek ad. Kupon Değeri: Hediye kredi veya indirim ...
    • Kampanya Yönetimi

      Platformunuzdaki mevcut kullanıcılar veya yeni üye olacaklar için çeşitli kampanyalar yapabilirsiniz. Bu kampanyalarda indirim "%" ya da hediye kredi verilebilecek şekilde oluşturabilirsiniz. Oluşturulan kampanyaların aktif hale gelebilmesi için ...
    • Google Calendar API Oluşturma

      Google Calendar API'yi platformunuza entegre etmek ve "Client ID" ile "Client Secret Key" oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Google Cloud Console'a Giriş Yapın: İlk adım olarak, Gmail hesabınızla Google Cloud Console'a giriş yapın. ...
    • Mobil Uygulama Oluşturma

      Platformunuza at mobil uygulamayı "Abb" formatında oluşturup. Google Developer hesabınızla Google Play de yayımlayabilirsiniz. Apk Oluştur: Uygulama oluşturulup download edilir.