Genel Javascript (HEAD): 3. Parti eklentileri sitenize eklemek için bu bölüme ilgili Javascript kodlarını ekleyebilirsiniz. Bu bölüme eklenen Javascript kodları site genelinde tüm sayfalarda çalışacaktır. Örnek: Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar vb. 3. parti eklentilerin kendi sitelerinden, yönergeleri takip ederek Javascript kodlarını alabilir, bu bölüme ekleyerek ve kaydederek sitenize ilgili entegrasyonu gerçekleştirebilirsiniz. İleri düzey Javascript bilgisi olan kullanıcılar buradan, sitedeki tüm sayfalarda çalışacak özel Javascript kodları ekleyebilirler.
Firebase:
Firabase: Config: "Default" Platform Oluşurken otomatik oluşur.
Firebase Server Key: "Default" Platform Oluşurken otomatik oluşur.
Firebase Push Key: "Default" Platform Oluşurken otomatik oluşur.
Mail Sunucusu Ayarları: SMTP ayarlarının tamamını boş bırakırsanız
mailer@gurulize.com adresinden günlük limit 100 olmak üzere bildirim email gonderimleri gerçekleşecektir.
SMTP Sunucu: Mail sunucu adresi (Link).
SMTP Port: Mail sunucu port bilgisi.
SMTP Kullanıcı: Mail giriş hesap adı.
SMTP Şifre: Mail hesabı şifresi.
SMTP Gönderen Adı: Maili gönderen kısmında yer alacak ad (Gurulize) gibi.
SMTP Gönderen Mail Adresi: Maili Gönderen hesabın adresi.
Mailchimp: Mailchimp, dünya genelinde kabul görmüş popüler bir e-posta gönderim ve yönetim sistemidir. Mailchimp üzerinde "Audience" (Hedef Kitle) oluşturarak, bu kitlelere toplu bilgilendirme veya kampanya e-postaları göndermek mümkündür.
Mailchimp entegrasyonu için, Mailchimp hesabınızdan alabileceğiniz bir API anahtarı (API key) ve kullanmak istediğiniz Audience ID'sini sisteminize tanımladığınızda, web sitenize kaydolan her yeni üye otomatik olarak belirlediğiniz bu Audience listesine eklenecektir. Dilediğiniz zaman, Mailchimp'in sunduğu araçları kullanarak bu Audience listesine toplu e-postalar gönderebilirsiniz.
Mailchimp API Key: Mailchimp hesabınızdan oluşturduğunuz Api Anahtarı.
Mailchimp Audience ID: Mailchimp hesabınızdan oluşturduğunuz Audience ID numarası.
Google Takvim Aktif: Google Calendar entegrasyonu için öncelikle
Google Calendar API Oluşturma Adımları makalesini inceleyerek, Google Takvim İstemci Kimliği-Client ID ve Google Takvim Güvenlik Anahtarı-Client Secret Key oluşturun. Ardında bu bilgileri ilgili alanlara ekleyin ve Google Takvim Aktif seçeneğini işaretleyin. Ardından uzmanlarınızın panellerinde kendi Google Takvim senkronizasyonlarını yapmaları için
Google Calendar'ı Uzman Panelinde Aktifleştirme makalesindeki adımları izleyin.
Outlook Takvim Aktif: Outlook Calendar entegrasyonu için Outlook Takvim İstemci Kimliği-Client ID ve Outlook Takvim Güvenlik Anahtarı-Client Secret Key bilgilerini Outlook hesabınızdan edinip ilgili alanlara girin ve uzmanlarınızın kendi Outlook Takvim senkronizasyonlarını uzman panelleri üzerinden yapmalarını sağlayın.