Nisan 2024: Yeni Expert Panel İle Admin Panelde Neler Değişti?

Nisan 2024: Yeni Expert Panel İle Admin Panelde Neler Değişti?

Hizmetler - Uzmanlar Sayfası Güncellemeleri

1"Hizmetler-Uzmanlar" sayfasına onay süreci eklendi. Admin paneldeki onay süreci sayesinde uzmanların kendi kendine kayıt olabilmesi özelliği eklendi. Admin paneldeki bu onay süreci sayesinde onaylanan uzmanlar platformda aktif olabiliyor. 



2. “Hizmetler-Uzmanlar” sayfasına “Uzman Ayarları” sekmesi eklendi. Yeni eklenen Uzman Ayarları ile Admin; uzmana kendi profilini, hizmetlerini, etkinliklerini, randevularını yönetme hakkı verebiliyor. Bu sayede uzmanlarla ilgili her değişikliğin Admin tarafından yapılması gerekmiyor.  Admin panelde, Uzman Ayarları” bölümünde uzmanların, müşterilerin bilgilerini görüp göremeyeceğine izin verilebiliyor.  

 





3. Zoom ile görüşme yapılabilmesi için Hizmetler->Uzmanlar->Ayarlar bölümünden Zoom Aktif seçeneği aktive edilmeli. Bu seçenek aktive edildikten sonra uzmanlar ya da yöneticZoom randevu paketleri oluşturmalı. Aksi halde uzman panelden Zoom bağlantısı yapılamaz.  





Hizmetler-Randevular Sayfası Güncellemeleri

1. “Hizmetler-Randevular” sayfasında “Ayarlar” sekmesine eklemeler yapıldı. 
Hizmetler->Randevular->Ayarlar sekmesindeki Otomatik Üye Ederek Satın Alım seçeneği aktifleştirildiğinde; danışanların ilk defa randevu alımlarında sadece isim ve e-mail ile üye olmadan randevu satışı yapılabiliyor. İkinci kez üye olmadan randevu satın alımı yapıldığı aşamada “Daha önce bu e-mail ile randevu alınmış, devam etmek için şifrenizi belirleyin” uyarısı ile danışandan şifre belirlemesi isteniyor. Böylece üyeliği tamamlanmış oluyor. 




İçerikler Bölümü Güncellemeleri


1. İçerikler->Anasayfa/Bölümler bölümüne Öne Çıkan Yorumlar özelliği eklendi. Bu özellik sayesinde, 4 ve üzeri puan alan yorumlar arasından rastgele şekilde seçilen üç tanesi anasayfada yer alıyor. 





2. İçerikler->Ayarlar bölümüne Siteyi Yayına Kapat özelliği eklendi. Bu özelliğin çalışabilmesi için İçerikler->Sayfalar bölümünde yeni bir sayfa oluşturularak Yapım aşamasındadır" içerikli bir sayfa eklenmeli ve “Yapım Aşamasında Sayfası seçimi aktif hale getirilmeli.   







3. Anasayfaya Çerez Politikası Pop-up Metni eklendi. Çerez Politikası içerik metni, İçerikler-> Sayfalar kısmından oluşturulduktan sonra, aşağıda görülen URL kısmına /s/SAYFA ADI şeklinde eklenmeli. 








Admin Panelde Yapılan Değişikliklerin Platforma Etkileri 

1. Hizmetler->Uzmanlar->Uzman Ayarları sekmesinde “Uzmanlar Kayıt Olabilsin” seçeneği aktifleştirildiğinde footerdaki Uzman Girişi" butonuna tıklayınca Kaydol seçeneği de çıkacaktır. Bu ayar kapalı olduğunda sadece giriş yap seçeneği çıkar. 





2. “Randevu Al” bölümündeki takvim ve randevu alma deneyimi yenilendi. 



    • Related Articles

    • Eylül 2024-Admin Panel Kullanım Deneyimi(UX) Güncellemesi

      Gurulize admin panel, platformunuzu kolayca ve hızlıca yönetebilmeniz için yeniden tasarlandı. Admin paneldeki başlıklar ve ayarların hepsi kolayca ulaşabileceğiniz şekilde düzenlendi. Sol menüde bulunan "Anasayfa - Hızlı Kurulum Sihirbazı - Raporlar ...
    • Mart 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Uzman Kayıt Ol Seçeneği: Admin paneldeki bu özellik sayesinde uzmanlar, platformunuza kendileri kayıt olabilecekler. Admin panelde Onaysız sekmesinden platformunuzda hizmet vermek için kayıt olan uzmanların bilgilerini ...
    • Ocak 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Zoom Entegrasyonu: Gurulize platformunuz ile çoklu katılımcılı görüntülü görüşmeler yapmak artık mümkün. Buradaki adımları takip ederek randevularınızda Zoom entegrasyonunu kullanabilirsiniz. İzlenecek Adımlar: Admin ...
    • Şubat 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Çalışma Saatleri Raporu: Birden fazla uzmanın hizmet verdiği platformunuzda, uzmanların takvimlerinde işaretledikleri çalışma saatlerini admin panelden kolayca takip edebilirsiniz. Bu raporda uzman bazlı filtreleme ...