Eylül 2024-Admin Panel Kullanım Deneyimi(UX) Güncellemesi

Eylül 2024-Admin Panel Kullanım Deneyimi(UX) Güncellemesi

      Gurulize admin panel, platformunuzu kolayca ve hızlıca yönetebilmeniz için yeniden tasarlandı. Admin paneldeki başlıklar ve ayarların hepsi kolayca ulaşabileceğiniz şekilde düzenlendi. Sol menüde bulunan "Anasayfa - Hızlı Kurulum Sihirbazı - Raporlar - Müşteriler - Uzmanlar - Randevular - Hizmetler - Anlık Mesajlaşma - Pazarlama - İçerik" başlıklarını platformunuzu genel olarak yönetmek için kullanabilirsiniz. Platformunuzla ilgili tüm ayarları ise sol menüdeki "Ayarlar" başlığı altında yönetebilir, takıldığınız noktalar olursa "Yardım Merkezi" butonuna tıklayarak ilgili konudaki makalelere kolayca erişebilirsiniz. 

  1. Anasayfa: Günlük/Aylık gelir özeti, günlük/aylık randevu özeti ile kullanıcı aktivite kayıtlarını buradan görüntüleyebilirsiniz.
  2. Raporlar: Tüm satış, görüşme, uzman, mesajlaşma ve randevu performans raporlarına buradan erişebilir, dilediğiniz tarihlere göre arama yapabilir, gerekirse Excel olarak raporları kaydedebilirsiniz.
  3. Müşteriler: Platforma kayıt olan müşteri listesi, müşteri iletişim bilgileri, gönderilen iletişim formları, uzman mesajları ve yorumlarını buradan yönetebilirsiniz. 
  4. Uzmanlar: Platformunuzda hizmet veren tüm uzmanlarınızı burada görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.
  5. Randevular: Mevcut randevu taleplerini tarih, uzman ve randevu durumu bazında filtreleyerek görüntüleyebilir, ihtiyaç halinde randevu tarihi ve uzmanı değiştirerek randevuları düzenleyebilirsiniz.
  6. Hizmetler: Randevu paketleri, kredi paketleri, seminer ve webinarlarınızı buradan yönetebilirsiniz.
  7. Anlık Mesajlaşma: Platform kullanıcılarına buradan ücretsiz şekilde anlık mesaj gönderebilirsiniz.
  8. Pazarlama: Burada müşterilerinize özel kampanyalar, kuponlar ve platform içi bildirimler oluşturabilirsiniz. 
  9. İçerik: Platformunuzdaki menü, kategoriler, bloglar gibi içerikleri düzenleyebilir, dilerseniz platformunuza özel iç sayfalar ekleyebilir, tasarım ve genel site görünümünü yönetebilirsiniz.
  10. Ayarlar: Platformunuzla ilgili tüm genel ayarlar; site bilgisi, dış servis ayarları, uzman ayarları, randevu ayarları, mobil uygulama, anasayfa widgetları, anlık servisler ve ödeme sistemleri gibi tüm ayarlarınızı tek bir menüden yönetebilirsiniz. 
  11. Yardım Merkezi: Admin veya uzman paneliyle ilgili sorularınız veya yönlendirilme ihtiyacınız varsa yardım merkezine giderek ilgili makaleleri görüntüleyebilir, aradığınız konu yoksa buradan teknik ekibe sorularınızı sorabilirsiniz. 


    • Related Articles

    • Nisan 2024: Yeni Expert Panel İle Admin Panelde Neler Değişti?

      Hizmetler - Uzmanlar Sayfası Güncellemeleri 1. "Hizmetler-Uzmanlar" sayfasına onay süreci eklendi. Admin paneldeki onay süreci sayesinde uzmanların kendi kendine kayıt olabilmesi özelliği eklendi. Admin paneldeki bu onay süreci sayesinde onaylanan ...
    • Ocak 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Zoom Entegrasyonu: Gurulize platformunuz ile çoklu katılımcılı görüntülü görüşmeler yapmak artık mümkün. Buradaki adımları takip ederek randevularınızda Zoom entegrasyonunu kullanabilirsiniz. İzlenecek Adımlar: Admin ...
    • Mart 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Uzman Kayıt Ol Seçeneği: Admin paneldeki bu özellik sayesinde uzmanlar, platformunuza kendileri kayıt olabilecekler. Admin panelde Onaysız sekmesinden platformunuzda hizmet vermek için kayıt olan uzmanların bilgilerini ...
    • Şubat 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Çalışma Saatleri Raporu: Birden fazla uzmanın hizmet verdiği platformunuzda, uzmanların takvimlerinde işaretledikleri çalışma saatlerini admin panelden kolayca takip edebilirsiniz. Bu raporda uzman bazlı filtreleme ...