Şubat 2024 Gurulize Güncellemeleri

Şubat 2024 Gurulize Güncellemeleri

Admin Paneldeki Güncellemeler
  1. Çalışma Saatleri Raporu: Birden fazla uzmanın hizmet verdiği platformunuzda, uzmanların takvimlerinde işaretledikleri çalışma saatlerini admin panelden kolayca takip edebilirsiniz. Bu raporda uzman bazlı filtreleme yapabilir, dilerseniz raporu Excel formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
İzlenecek Adımlar: Admin panelde Raporlama ve Analitik>Randevu Performans bölümüne tıklayıp, açılan sayfadaki Çalışma Saatleri sekmesine geçin. 
  1. Farklı Ödeme Yöntemlerinin Kullanılabilmesi: Dilerseniz Stripe ve diğer ödeme yöntemlerini aynı anda kullanabilirsiniz. Bunun için platformdan Kredi Kartı ile ödeme alacak ve kendi cüzdan uygulaması ile ödeme alacak sistemleri belirlemeli ve ödeme sistemini aldığınız şirketten buna yönelik hizmeti satın almalısınız.
Uzman Paneldeki Güncellemeler
  1. Randevu Listeleme: Uzman panele eklenen bu güncelleme sayesinde tüm randevularınızı tek ekrandan takip edebilir, gerektiğinde saat ve tarih değişikliği yapabilirsiniz.
İzlenecek Adımlar: Uzman panelde Takvimim>Listele adımlarını izleyin. Açılan sayfada randevularınızı tarih ve durum filtrelerini kullanarak kolayca inceleyebilirsiniz.
  1. Müşteri Listeleme: Uzman panelinizden sizden randevu alan müşterilerin bilgilerine ulaşmak artık çok kolay. Müşteri listesi sayesinde, müşterilerinizin platformdaki harcama özetini görüntüleyebilir, seansınız sonrasında müşterinizle ilgili gerekli notları, size özel veya herkese açık şekilde, uzman panelinize kaydedebilirsiniz. Hatta eğer varsa; kullanıcı hakkında yapılan şikayetleri görüntüleyebilirsiniz.
İzlenecek Adımlar: Uzman panelinize giriş yaptıktan sonra, Müşteriler sekmesine tıklayın. Açılan sayfada kullanıcı hakkında notlar almak veya şikayet oluşturmak/görüntülemek için kullanıcı adının sağındaki üç noktaya tıklayın.
  1. Ödeme Menüsü: Artık seans ödemelerinizi kolayca uzman panelinizden yönetebilirsiniz. Platform yöneticinizle anlaştığınız gelir paylaşım oranına göre, ödemelerinizi almak için IBAN numaranızı uzman panelinize ekleyebilirsiniz, hesap hareketlerinizi aynı ekrandan kontrol edebilirsiniz. 
İzlenecek Adımlar: Uzman panelinize giriş yaptıktan sonra, Ödeme sekmesine tıklayın. Açılan sayfada Hesabım ekranından IBAN numaranızı ekleyin. Ödemelerinizi, Hesap Hareketleri ekranından tarih filtresini kullarak kontrol edebilirsiniz.

    • Related Articles

    • Ocak 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Zoom Entegrasyonu: Gurulize platformunuz ile çoklu katılımcılı görüntülü görüşmeler yapmak artık mümkün. Buradaki adımları takip ederek randevularınızda Zoom entegrasyonunu kullanabilirsiniz. İzlenecek Adımlar: Admin ...
    • Mart 2024 Gurulize Güncellemeleri

      Admin Paneldeki Güncellemeler Uzman Kayıt Ol Seçeneği: Admin paneldeki bu özellik sayesinde uzmanlar, platformunuza kendileri kayıt olabilecekler. Admin panelde Onaysız sekmesinden platformunuzda hizmet vermek için kayıt olan uzmanların bilgilerini ...
    • Nisan 2024: Yeni Expert Panel İle Admin Panelde Neler Değişti?

      Hizmetler - Uzmanlar Sayfası Güncellemeleri 1. "Hizmetler-Uzmanlar" sayfasına onay süreci eklendi. Admin paneldeki onay süreci sayesinde uzmanların kendi kendine kayıt olabilmesi özelliği eklendi. Admin paneldeki bu onay süreci sayesinde onaylanan ...
    • Eylül 2024-Admin Panel Kullanım Deneyimi(UX) Güncellemesi

      Gurulize admin panel, platformunuzu kolayca ve hızlıca yönetebilmeniz için yeniden tasarlandı. Admin paneldeki başlıklar ve ayarların hepsi kolayca ulaşabileceğiniz şekilde düzenlendi. Sol menüde bulunan "Anasayfa - Hızlı Kurulum Sihirbazı - Raporlar ...